Transportam marfa, moloz si mobila in Bucuresti

transport-marfa

Daca vrei sa transporti orice in Bucuresti, iar in masina ta nu este loc, iti oferim noi servicii de transport in deplina siguranta:

  • Transport mobila. Atunci cand te muti, sunt piese de mobilier pe care le doresti in continuare si in noua casa. Le transportam in siguranta, fara zgarieturi si fara probleme.
  • Transport moloz. Foarte multi oameni isi modifica locuintele, iar acest lucru implica si resturi sub forma de moloz. Acesta nu poate sa fie aruncat in containere sau in ghena, ci trebuie transportat in locuri speciale, in afara orasului. Asiguram si transport moloz la preturi bune.
  • Transport marfa. Daca ai o afacere ce implica o cantitate mare de marfuri, te ajutam sa fluidizezi intreaga activitate si iti oferim servicii de transport marfa oriunde in tara.

Ne-am obisnuit sa ne putem deplasa rapid si confortabil, apeland ori de cate ori este nevoie la masina personala. Aceasta este foarte utila pentru cumparaturile zilnice si pentru deplasarea in vacante, insa nu raspunde chiar bine la nevoia de a transporta piese de mobilier, moloz sau marfuri voluminoase. Sunt persoane care au incercat sa transporte saltele sau dulapuri pe un autoturism de familie si nu a iesit tocmai bine. Dovada este pe Youtube.

transport-marfa