Transport Marfa

Va oferim servicii de transport marfa, transport bagajele si mobilier la preturi foarte mici. Va puteti programa cu cateva zile inainte, astfel veti obtine cele mai bun preturi.

Informatii NON-STOP la numerele de telefon: 0725.766.660 / 0762.875.620

Preturile noastre sunt negociabile, in functie de distanta unde trebuie transportata incarcatura cat si de greutatea acesteia!

Servicii Complete Transport Marfa / Mobila

Mereu oferim tarife avantajoase si servicii de calitate pentru serviciile noastre de transport, pentru ca ne place sa contribuim la succesul dvs. sau al companiei din care faceti parte. Experienta noastra vasta in serviciile de transport, ne ajuta sa oferim cea mai buna solutie pentru necesitatea si bugetul dvs.

transport-mobila

Dispeceratul nostru este deschis 24 ore din 24, 365 zile pe an. Suntem pregatiti oricand, la orice ora, sa preluam apelul dvs. si sa va oferim servicii de transport marfa in regim de urgenta, indiferent de tipul de marfa transportat.

Informatii NON-STOP la numerele de telefon: 0725.766.660 / 0762.875.620

Servicii de taxi transport marfuri, servicii complete de mutari mobila, montat si demontat in regim de urgenta non-stop cu vanuri Mercedes, la preturi foarte mici!

Beneficiati de serviciile noastre de transport marfuri in regim taxi in Bucuresti si in toata tara!

Ai marfa sau mobila de trasportat in Bucuresti sau in tara? Noi va oferim servicii de transport marfa sau mobila in Bucuresti si tara, la preturi foarte mici!

Echipa noastra de mutari va incarca mobila dvs. in autoutilitarele proprii la data si ora prestabilita. Suntem profesionisti si facem totul ca la carte, mobila dvs. va fi manevrata si asezata corespunzator pentru a nu se produce stricaciuni în timpul transportului!

Firma de Transport Marfa onoram fiecare comanda cu mare grija, de aceea suntem recomandati cu incredere de clientii nostri!

Transport marfa si transport mobila in Bucuresti si spre alte orase. Oferim servicii complete!